logo سایت مصطفی بیان
  • صفحه اول
  • ورود/ثبت‌نام
    • ایجاد حساب کاربری
    • ورود به سامانه
  • گروه اصلی
  • انجمن داستان سیمرغ نیشابور
  • جایزه داستان سیمرغ
  • جوایز دریافتی
  • داستان های من
  • درباره من
  • دست نوشته های من
  • سیمرغ نامه
  • شهر نیشابور
  • کتاب های من
  • گزارش تصویری
  • گفت و گو من با نویسنده ها
  • مقالات ادبی من
  • نقدهای ادبی من

انتشارات مهری لندن، رمان جدید نویسندۀ همشهری مان را منتشر کرد.

رمان «برادران تاریکی» که در ایران مجوز چاپ نگرفت به تازگی توسط انتشارات مهری لندن به چاپ رسید.

مرتضی فخری متولد سال ۱۳۵۱ در نیشابور است. برخی از آثار این نویسندهٔ همشهری برگزیده‌ جایزه ادبی واو و یا نامزد جایزه ادبی مهرگان شده است. از مرتضی‌ فخری، بیش از ۱۰ رمان منتشر شده که مهم‌ترین آنها «کفتار»، «سی گاو»، «مهبوط» و «گورکن» است.

رمان «برادران تاریکی» دومین رمان مرتضی فخری است که توسط نشر مهری لندن منتشر می‌شود. سال گذشته رمان شش جلدی «مردم رنج» وی نیز توسط همین انتشارات وارد بازار کتاب شد.

در بخشی از این رمان می خوانیم: «بگذارید توی سرگردانی خیابان ها و کوچه های بغداد، بی پناهی ام سرگردان بماند. این همه مرد و زن و بچه ای که دشمن می خواندم شان! دشمن شان بودم؛ ناشناس و اسیر! ای کاش توانسته بودیم، بغداد را فتح کنیم. دیگر چه آرزویی می ماند؟ جهان دست ما بود؛ و کربلا و نجف و قدس! ... چه می گویم؟ گویی هنوز هم در شب عملیات سیر می کنم؛ پیش از راه افتادن برای نابودی دشمن!» (صفحه 193 کتاب).

رمان «برادران تاریکی»، نوشتهٔ مرتضی فخری، طرح و عکس جلد کتاب از مهدی زوار در ۳۵۵ صفحه از سوی انتشارات مهری لندن راهی بازار نشر شده است.

برای سفارش کتاب:

https://www.mehripublication.com/

انجمن داستان سیمرغ نیشابور

دیدگاه‌ها


شما اولین نفری باشید که نظر می‌دهید...

برای ارسال دیدگاه باید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید...
logo

سایت مصطفی بیان

پیوندهای مفید
  • درباره ما
  • قوانین و مقررات
  • حریم خصوصی
حساب کاربری
  • پروفایل شما
تماس با ما
  • فرم تماس با ما
  • ایمیل: mostafa.bayan...gmail.com
Powered by Hojra @ Aftab.cc